Pacienti neprogramati

Programul meu de lucru în regim decontat de casa de asigurări de sănătate este ocupat pe mai multe luni. Daca un pacient își anulează consultatia, exista posibilitatea sa beneficiați de consultatie pe loc, chiar și fara programare. De asemenea, am pus la dispoziția dvs. chiar și un caiet cu pacienti in asteptare – întrebați recepția cum trebuie procedat.

In oricare alte cazuri, pacientii neprogramati pot fi evaluați DOAR ÎN MĂSURA TIMPULUI DISPONIBIL, fara a periclita atenția cuvenita celor programați.

Astfel, imi rezerv dreptul de a nu primi pacienti neprogramati, atunci când timpul nu imi permite o consultatie la standardele mele.

Scurtarea excesiva a timpului de consultatie și graba care deriva din asta, ar fi atât în detrimentul pacientului neprogramat, cat si al tuturor celor programați. Trebuie sa știți ca exista o LISTA DE PACIENTI în fiecare zi, care așteaptă sa între la ora stabilita și își doresc sa vorbească cu un medic odihnit și cu mintea limpede, canalizat exclusiv pe problema lor în acele minute dedicate. Acesta este sistemul civilizat și eficient în medicina de ambulator, pe care ni-l dorim cu toții.

In acest context, va rog, NU INTRATI NEINVITATI ÎN CABINET! Pentru întrebări, nelamuriri, sau orice alte solicitări, AȘTEPTAȚI TERMINAREA CONSULTAȚIEI ÎN CURS, adică momentul când pacientul părăsește cabinetul. Este vorba despre confidențialitate, intimitatea pacientului și focalizarea atentiei medicului.

SITUAȚIA PARTICULARA A URGENTELOR MEDICALE
Urgentele medicale sunt abordate cel mai corect și sigur la camerele de garda care dispun de echipamentul necesar și de personal specializat, ÎN CONTACT ZILNIC cu astfel de cazuri. Un avantaj este posibilitatea investigării rapide a oricărei suspiciuni de diagnostic și acordarea rapida a tratamentului corespunzator. Tineti seama ca adevăratele urgente, daca se prezinta in ambulator, tot la spital ajung în cele din urma. Va rog, nu întârziați soluția cea mai buna pentru situația dvs.!

Experienta dvs. în clinica este rezultatul unei munci în echipa, echipa din care și dvs. faceți parte! De aceea, eu va mulțumesc pentru înțelegere!

Schimbarea începe cu tine! Pentru sănătatea tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: