„Vorbeste lumea”

Exista atatea universuri paralele pe cati oameni suntem pe pamant.


Cred ca parerea sau atitudinea unei persoane nu reflecta niciodata adevarul, dar vorbeste foarte mult despre ea, despre cum se raporteaza ea la acel subiect, despre realitatea ei.


Daca dansezi in ploaie, unii te-ar numi nebun. Altii…fericit. Cat timp rasufli esti supus observatiilor. Si cand incetezi s-o faci, tot mai ramai in campul energetic al unora.


Constanta tuturor discutiilor este tocmai variabilitatea lor, de la un om la altul, si de la o zi la alta la acelasi om. Adaugand faptul ca, de obicei, ele se rezuma la „pauza de cafea”.


Nici observatorul, nici observatul nu se influenteaza unul pe celalalt, mai mult (sau altfel) decat permite fiecare pentru el. Comentariile apar in baza actiunii si ideilor, iar acestea din urma se nasc din ganduri inspirate de comentarii, intr-un „cerc vicios”, care duce la miscarea lumii.


Singurul lucru care conteaza cu adevarat il rezuma intrebarea pe care obisnuiesc s-o adresez fiecarui pacient: „Ce simtiti?”
In orice actiune, ce simt eu, este singurul adevar. E frumos sa detii secretul propriului adevar. Cotizatia ta, in marele mister al lumii.

Asta este adevarul…sau cum ma raportez eu la subiect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: