Curcan rasfatat cu legume

Ingrediente:

  • Piept de curcan
  • Brocoli
  • Fasole galbena
  • Ulei de avocado
  • Mix pentru carne: usturoi granulat, curcuma (turmeric), amestec tandoori, chilli.
  • Mix pentru legume: sare, 1-2 linguri sos de soia, condimente pentru salata.

Pieptul de curcan se taie bucatele si se imbaiaza in putin ulei de avocado si mixul pentru carne. Se pune la cuptor la 200 grade pentru 20-30 de minute. Folositi hartie pentru copt.

Se incinge o tigaie cu un strop de ulei de avocado. Brocoli si fasolea se amesteca cu condimentele si sosul de soia. Se pun la fript timp de 10-15 minute.

Mentiuni:

  • Amestecul tandoori se gaseste ca atare in comert. El contine: paprika, coriandru, ceapa, ghimbir, scortisoara, chimion, sare.
  • Amestecul de condimente pentru salata se gaseste ca atare in comert. El contine: paprika, sare, usturoi, piper negru si piper roz, praz, busuioc, patrunjel.
  • Nu folositi sare daca sunteti hipertensivi.
  • Este o reteta sanatoasa. Nu folositi deloc ulei daca nutritionistul v-a recomamdat un regim mai strict.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: