Consultatie fara programare

Pentru mine orice pacient primeste aceeasi atentie, iar consultatia se desfasoara la fel de meticulos, indiferent ca e tanar, ca e batran, ca e inalt, ca e scund, ca e gras, ca e slab, ca a avut un infarct, sau ca are tulburare de panica, ca vine pentru palpitatii sau ca abia respira, ca vrea „doar o reteta”, ca vrea scutire de sport, sau sa ii confirm ca e apt pentru sport. Deocamdata asa functionez si consider asta cea mai sigura abordare. De aceea imi cer scuze pentru eventualele neplaceri create de faptul ca refuz deseori pacienti neprogramati in incercarea de a nu ii aglomera. Nu este timp.

In plus, sanatatea ta depinde de sanatatea medicului. Nu ai vrea sa te vada un medic obosit, stresat, care sa-ti acorde timp printre picaturi. Cazurile in cardiologie pot fi de la foarte simple, la foarte complexe sau cu necesar de transfer imediat la spital. Consultatia poate sa dureze uneori si o ora si este strans dependenta de pacient.

Triajul il face primul medic care intra in legatura cu tine. Tratamentul pentru hipertensiune poate fi initiat/ajustat si de catre medicul de familie pana ce este disponibil un loc la cardiologie. Cat despre urgentele adevarate, atunci cand in ambulator cardiologul nu are timpul necesar pentru a evalua cazul corespunzator, vei fi directionat catre serviciile de urgenta cu posibilitati de management adecvat.

Eroarea umana creste sub presiunea timpului si este in joc viata ta. Atunci cand nu se poate, rog nu insistati cu consulturile intre programari.

Pentru sanatatea tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: